Geloof het of niet…

Op 2 september mag ik in de Kleine Zaal van Muziekgebouw Eindhoven optreden!

Ze noemen het kleine zaal, maar voor mij is het giga… Er passen met gemak 380 personen in. Ik ga er vanuit dat de zaal bij lange na niet vol zal zitten want ik ben niet voor niets “De minst bekende singer songwriter van Nederland“!

Wat betekent dit? Je krijgt een intiem en gezellig huiskamerconcert in een veel te grote zaal. Dat wordt leuk. Ik kijk er heel erg naar uit.

Plaatsen zijn GRATIS

Dankzij een sponsoractie van Muziekgebouw Eindhoven en ASML waar ik me lang geleden voor heb aangemeld krijg ik nu de gelegenheid om in een professionele zaal van dit prestigieuze theater op te treden.

Ik heb me voorgenomen om mooie eigen nummers en covers te gaan zingen zodat je minstens met je voet op en neer kunt gaan maar misschien zelfs wel kunt meezingen 🙂

Special guest is de zangeres Caroline Lobanov die me met haar prachtige stem en pianospel zal ondersteunen. Ik probeer haar nog zover te krijgen dat ze ook wat solo nummers zingt! (Aanvulling: Dat is inmiddels gelukt!)

Het concert is van 18:30 tot 19:30. Het is dus op een redelijke tijd afgelopen zodat je mij ondersteund hebt EN de avond daarna nog helemaal voor je open ligt!

Reserveer je plaats hier: www.muziekgebouweindhoven.nl/maat47