Als je mijn voeten ziet dan zul je toegeven dat Maat 47 een artiestennaam is die bij mij past.

Ik ben in 2015 begonnen met zingen en begeleid mezelf daarbij op de gitaar.

Eind 2015 ben ik begonnen met optreden door covers te zingen. Na ruim 150 optredens ben ik langzamerhand steeds meer eigen nummers gaan brengen.

Eind 2018 ben ik helemaal overgestapt naar eigen nummers. Om precies te zijn was dat op 26 september in Theater “De Tuin” te Leusden! Voor mij een belangrijk moment…

(Update: Ik ben in 2022 weer begonnen met het zingen van covers. Dit komt vooral doordat ik ook Franse chansons zing. Dus als u iets organiseert waar Franse chansons en rustige popmuziek bij passen kunt u even contact met me opnemen. Zie ook bij ‘Covers’)

Ik merk qua reacties van het publiek weinig verschil. Toen ik covers zong vielen ze in slaap en nu ik eigen nummers zing nog steeds…

Ik probeer liedjes te maken die wel toegankelijk zijn en meteen lekker klinken maar ook weer niet té voor de hand liggend zijn.

Geheime boodschap: Mocht je tijdens een optreden toch nog een keer een cover willen horen dan kun je het codewoord: ‘Sneeuwwitje’ naar me roepen. Dan weet ik allereerst dat je mijn site bezocht hebt en ten tweede dat je een cover wilt horen. Dan probeer ik een cover in te passen. Doe maar, dan kunnen we lachen! 🙂

Ik hoop je gauw een keer te zien tijdens een optreden. (Een optreden van mezelf bedoel ik dan wel he…)

Je kunt me bereiken via johan apestaartje maat47 punt nl

Tip van de week: Op Facebook moet je 47 voluit schrijven want ik mocht geen cijfers gebruiken toen ik mijn Facebook naam koos.